. Ma Ervin napja van.
Tűzesetek a Velencei-tónál. Pákozdra és Sukoróra is vonulni kellett
2014-04-22 15:21:27
Tűzesetek a Velencei-tónál. Pákozdra és Sukoróra is vonulni kellett

Tűzesetek a Velencei-tónál. Pákozdra és Sukoróra is vonulni kellett

Vízzel és tűzzel köszöntött ránk húsvét hétfő. A vizet az égiek és a locsolók biztosították. A két tűzeset sajnálatos. A nap folyamán Pákozdra és Sukoróra is vonulni kellett a tűzoltóknak.


Kigyulladt egy személygépkocsi az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, a pákozdi pihenőhelynél április 21-én, délelőtt. A közelben lévő étteremből három darab kézi tűzoltó készülékkel is megpróbálták a lángokat megfékezni, ami a továbbterjedést lassította, azonban nem sikerült teljesen eloltani. A székesfehérvári tűzoltókra és egy vízsugárra volt szükség a végleges oltáshoz. Az esemény során a motortér kiégett, az utastér pedig a magas hőmérséklettől károsodott. Személyi sérülés nem történt.


Szintén a hétfői napon, kora délután kérték a katasztrófavédelem segítségét Sukoróra, ahol az Iharos utca egyik nyaralójában kigyulladt a villanyóraszekrény. A székesfehérvári hivatásos és a velencei önkéntes tűzoltók is vonultak a káresethez, azonban szerencsére nem volt szükség a beavatkozásukra. Ebben az esetben jó szolgálatot tett a közelben lévő kézi tűzoltó készülék, amivel a szomszédok eloltották a tüzet, ezzel a továbbterjedést is megakadályozták. Ebből adódóan a tűzoltóknak az átvizsgálás volt a feladata, személyi sérülés ennél az eseménynél sem történt – tájékoztatta a Velencei Hírhatárt Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Utoljára frissítve: 2014-04-22 15:54:29

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei le...
Bővebben >>