. Ma Zita napja van.
Velence
2012-10-15 15:21:38
Velence

Velence

Ma ünnep van, hiszen hosszabb ideje írjuk már oldalunkat. Végre eljött a pillanat, hogy megjelentethetjük első hírlevelünket a Hírhatár lapcsoport oldalaként, Velencei Hírhatár néven. Bennünk is megfogalmazódnak elvárások a jövővel kapcsolatban, de ezeket inkább magunkra nézve tartjuk kötelezőnek. Hitvallásunkat már megfogalmaztuk egy korábbi írásban, amikor véleményt mondtunk Sólyom László egyik nyilatkozatáról.

 

Ismerősi körömben, sok évvel ezelőtt fordult elő. Barátom nagyon-nagyon beleszerelmesedett szíve hölgyébe. Annyira, hogy nem tehetett mást megkérte a kezét. A dolgok rendje szerint meg is volt az eljegyzés. Eljött a nap, az esküvő napja. Az ifjú hölggyel a leendő anyós még az igen kimondása előtt beszélt, fia minél kényelmesebb jövőjének biztosítás érdekében. A beszélgetés rövid volt - ha hozzámész a fiamhoz, akkor tudnod kell, mit kérünk, mit követelünk és mit várunk el. Természetesen tételesen felsorolta az ifjú mennyecskére váró teendőket és viselkedési normákat.

 

Ma ünnep van, hiszen hosszabb ideje írjuk már oldalunkat. Végre eljött a pillanat, hogy megjelentethetjük első hírlevelünket a Hírhatár lapcsoport oldalaként, Velencei Hírhatár néven. Bennünk is megfogalmazódnak elvárások a jövővel kapcsolatban, de ezeket inkább magunkra nézve tartjuk kötelezőnek. Hitvallásunkat már megfogalmaztuk egy korábbi írásban, amikor véleményt mondtunk Sólyom László egyik nyilatkozatáról.

 

A jelenlegi politikai nyomás ellensúlyozására csak a települési önkormányzatok, a helyi közösségek lehetnek képesek. A Velencei Hírhatár alapvető célja teljesen egyezik a volt köztársasági elnök véleményével. Feladatunknak tekintjük Velence város polgárainak tájékoztatását.

 

Tájékoztatni akarunk a helyi ügyekről, akár olyan módon is, hogy a helyi lakosok egymással konzultálnak. Nem akarunk foglalkozni – a szükséges mértéknél többet - a nagypolitikának nevezett küzdőtérrel. A várost érintő ügyekben, fejlesztésekben a velencei emberek az illetékesek, de nem olyan módon, hogy a választott önkormányzati testület behódol az éppen kormányzó pártnak. Mindenféle egyeztetés nélkül hajtja végre még a település számára hátrányos intézkedéseket is. Láthatjuk az elmúlt néhány év eredményeit a tóparton. Gárdony robbanásszerűen fejlődik – ki lehet mondani: Velence kárára. Velence adottságai elvitathatatlanok. Élni kell vele! Nem Gárdony ellen, nem a már meg levő ellentéteket fokozva, erősítve, hanem együttműködve. Megőrizve az önállóságunkat, megtartva azt, ami a mienk. Fejleszteni azt, ami szép, aminek van jövője. A jelenlegi állapotok szinte lenullázzák Velence fürdőváros jellegét.  

 

A lehetőség a velencei emberek, vállalkozók kezében van. Senki nem fog tenni a városért helyettük. A Velencei Hírhatár, sajátos médiaeszközként ennek a közérdekért történő összefogásnak kíván interaktív módon teret adni. Népszerűek akarunk lenni, ehhez szükség van Önökre olvasókra. Írhatnak az oldalunkon, hiszen interaktív formában működünk. Alapelvünk a vélemények összegzése, nyilvánosságra hozása. Pénzbe kerül az oldal üzemeltetése, ehhez szükségünk van hirdetésekre, reklámokra. Kérjük, segítsenek ebben, hiszen a közös munka egyre több olvasót hozhat táborunkra. A nagy olvasottság pedig megéri a hirdetés feladójának is. Kérjük, olvassa el médiaajánlatunkat éljen vele, amivel nagymértékben elősegíti közös céljaink megvalósítását.

Szeretnénk, ha minél többen regisztrálnának oldalunkra, olvasnának bennünket és kérnék hetenként esedékes hírlevelünket is.

Szerkesztőség: Dőry Ilona és Fekete Misi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2012-11-12 14:48:38

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>