. Ma Ervin napja van.
Tekints be a kutyaeledel-gyártás kulisszatitkaiba!
2020-03-19 12:09:44
Tekints be a kutyaeledel-gyártás kulisszatitkaiba!

Tekints be a kutyaeledel-gyártás kulisszatitkaiba!

Felkészültél? Kapcsold be a biztonsági övedet, irány Németország és a Josera gyár!

 

Kezdjük az alapokkal, azaz az alapanyagokkal!

 

Minőségi eledelt előállítani kizárólag minőségi alapanyagokból lehet. Pontosan mit jelent ez? Kizárólag olyan összetevőket, amelyek természetes eredetűek, és még csak távolról sem találkoztak ízfokozóval, tartósítóval, szintetikus festékkel vagy a nagy mumussal: génmódosított anyagokkal. Emellett a kutyák ragadozó étrendjében nincs helye búzának és szójának sem.

 

Helyettük viszont nagyon fontos, hogy a táp bőségesen tartalmazzon állati fehérjéket például baromfihúst, halakat. Azonban az sem mindegy, hogy honnan érkeznek ezek az alapanyagok. Egy környezettudatos gyártó ügyel arra, hogy fenntartható forrásokból a regionális gazdaság támogatásával szerezze be a hozzávalókat. A receptek kialakítása során szem előtt tartják a legfrissebb állatorvosi kutatásokat is.

 

Csúcstechnológia az első osztályú minőségért

 

Miután a laboratóriumban az alapanyagok átmentek a minőségi ellenőrzéseken, következhet maga az előállítás folyamata. Ezeket a tevékenységeket úgy végzik, hogy közben kiemelt figyelmet fordítanak a környezetvédelemre, ezzel biztosítva az eljövendő generáció jövőjét. Ehhez az egyik kulcsfontosságú elem a CO2 kibocsátás minél nagyobb mértékben történő csökkentése.

 

Ezeket a környezetbarát megoldásokat a Kutyakajas.hu Webáruház is támogatja, ezért hazánkban ők a Josera tápok első számú forgalmazói.

 

Mindeközben szünet nélkül folyik a gyártás. A laboratóriumi szakemberek, biológusok és élelmiszervegyészek fáradhatatlanul dolgonak azon, hogy a kész táp minden minőségi előírásnak megfeleljen. Folyamatosan figyelemmel kísérik a beérkező alapanyagokat. Ügyelnek arra, hogy a felhasznált hús, teljes kiőrlésű kukorica, rizs, zsírok, rostok, fehérjék és ásványi anyagok a megfelelő arányban kerüljenek a kész eledelbe.

 

Az üzemből a fogyasztókhoz

 

A kész tápot ismét elemzik, mielőtt kikerül a gyárból. Az eledelnek rendkívül komoly minőségi ellenőrzéseken kell átesnie. Fontos szempont, hogy a kutya számára könnyen emészthető legyen, hozzájáruljon az egészsége megőrzéséhez, bőre és szőre állapotának javításához. Az energiában gazdag tápokat úgy alkotják meg, hogy az ebek kedveljék az ízét, és szívesen fogyasszák.

 

Láthattad tehát, hogy a kutyaeledel gyártása milyen gondossággal és odafigyeléssel folyik. Ezért nyugodtan etetheted velük kedvencedet, hisz biztos lehetsz benne, hogy csak olyasmit kapnak, ami számukra egészséges és hasznos!

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei le...
Bővebben >>