VELENCEI HÍRHATÁR - Megszúrkálta feleségét

VELENCEI HÍRHATÁR
   
 2024.05.21.
 Kedd
Ma Konstantin napja van.
Holnap Júlia, Rita napja lesz.
   EUR árfolyam
   ;/Rate Ft
   CHF árfolyam
   ;/Rate Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2012. 10. 22. 19:06     


Megszúrkálta feleségét
Elmúlt 24 óra eseményei Fejér megyében

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére 2012. október 21-én délelőtt bántalmazásról tett bejelentést egy soponyai asszony. Elmondta, hogy hajnalban a volt férje rátörte a lakása ajtaját, majd tettleg bántalmazta őt, melynek következtében 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök a férfit elfogták, majd előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki a bántalmazással kapcsolatban.

 

Bolti tolvajt értek tetten

A fehérvári járőrök 2012. október 21-én koradélután egy bolti tolvajjal szemben intézkedtek. Az egyik fehérvári nagyáruház biztonsági őre ugyanis bejelentette, hogy egy férfi ruházatából kozmetikum került elő 4 712 Ft értékben. A rendőrök így a személyt előállították Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a lopás elkövetése miatt megindult vele szemben a szabálysértési eljárás.     

 

Körözött autót találtak

2012. október 21-én délután a rendőrök Székesfehérvár, Széchenyi utcában intézkedtek egy Opel gépkocsi sofőrjével szemben. Az intézkedés során kiderült, hogy az autó körözését a BRFK XIV. Kerületi Rendőrkapitányság elrendelte. A gépkocsivezetőt és az utasokat így a járőrök elszámoltatásuk végett előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, míg az autó lefoglalásra került. 

 

Életveszélyesen megszúrkálta feleségét

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Ügyeletére 2012. október 21-én koradélután érkezett bejelentés késelésről. Mint az az adatgyűjtést követően kiderült egy 55 éves férfi, valamint 49 éves felesége szólalkozott össze Dunaújváros, Magyar úton lévő étterem előtti parkolóban Suzuki Swift gépkocsijukban. A kettejük közötti vita odáig fajult, hogy dulakodni kezdtek, majd a gépjárműben lévő különféle szúró és vágó eszközökkel ütötték és támadták egymást. Erre figyeltek fel járókelők, majd a nő segítségére siettek. Közben a férfi beszaladt az étterembe, és ott egy befőttesüveget vett magához, amit összetört, majd a szilánkdarabokkal szintén sérülést okozott feleségének. A bűncselekmény során az asszony életveszélyes sérüléseket szenvedett a nyakán és az arcán. A mentők a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházba szállították. A férjet – aki könnyebben sérült - a rendőrök a helyszínen elfogták, majd előállították Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol életveszélyt okozó testi sértés elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.  

 

Eltávozott a kórházból

A dunaújvárosi rendőrök egy 84 éves adonyi asszonnyal szemben intézkedtek 2012. október 21-én délután. A néni ugyanis a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházból eltávozott, ahol előzőleg bordatöréssel a Traumatológiai Osztályon feküdt. A járőrök otthonában megtalálták, majd biztonsági intézkedés keretében a mentőkkel a kórházba visszaszállították.

 

Tetten érték őket

Az ercsi rendőrök bűnügyi őrizetbe vettek 2012. október 21-én egy 21 éves férfit, akit társával együtt lopáson értek tetten. A fiatalember és 26 éves társa Ercsi, Nyár utcában az egyik lakóház garázsának ablakrácsát megpróbálta eltulajdonítani oly módon, hogy azt egy baltával próbálták kiütni a falból. A vasrács értéke 10 000 Ft, a rongálással okozott kár szintén ugyanennyi. A helyszínen elfogott két férfit a rendőrök előállították az Ercsi Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Ennek során a terhükre rótt lopási kísérlet elkövetését tagadták. A rendőrök a fiatalabbik férfit bűnügyi őrizetbe vették. Társa szabadlábon védekezik.

 

Sodrófával bántalmazta ismerősét

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon 2012. október 21-én súlyos testi sértés elkövetése miatt indult büntetőeljárás egy 21 éves daruszentmiklósi nővel szemben, miután lakásában tettleg bántalmazta egyik férfi ismerősét. A nő egy sodrófával ütötte meg a férfi karját, ami ennek során eltörött. A sértettet a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházba szállították a mentők. Az elkövetőt a rendőrök elfogták, majd előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A sodrófa, mint az elkövetés eszköze lefoglalásra került.

 

Visszatért a helyszínre

Az adonyi rendőrök 2012. október 22-én 01 óra 55 perckor egy 16 éves fiúval szemben intézkedtek Adonyban. Éjszaka ugyanis bejelentés érkezett arról, hogy Adony, Széchenyi utcában lévő sörözőbe valaki az ablakot betörve behatolt. Amikor a technikusok a helyszínre kiértek, kiderült, hogy az elkövető onnan semmit nem tulajdonított el. A helyszíni szemle során azonban előkerült egy pénztárca, benne egy 16 éves adonyi fiú nevére kiállított okiratokkal. Miközben a szemle tartott, a fiú meg is jelent a kocsmánál. A rendőrök így elfogták, majd előállították az Adonyi Rendőrősre, ahol a bűncselekmény elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Tyúkokat lopott

A Sárbogárdi Rendőrkapitányságon lopás miatt indult büntetőeljárás 2012. október 21-én egy igari férfival szemben. Az elmúlt két napban ugyanis Igar, Kossuth Lajos utcában található egyik lakóházhoz tartozó, bekerített helyen található csukott, de nem zárt melléképületből elloptak 5 db tyúkot. A sárbogárdi nyomozók adatgyűjtést követően beazonosították az elkövetőt, egy igar-vámi lakost, akit elfogását követően előállítottak a kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Okiratot hamisított

A gárdonyi járőrök 2012. október 21-én Martonvásár, Budai úton vontak ellenőrzés alá egy „P” rendszámos Kia típusú személygépkocsit, amit egy 44 éves budapesti férfi vezetett. A gépkocsi ellenőrzése során kiderült, hogy a sofőr által átadott munkaszerződésen lévő cégbélyegző fénymásolt, és az azon lévő cégvezetői aláírás is másolat. A férfi elmondta, hogy Ausztriában vásárolta a Kia típusú gépkocsit, és Magyarország területére történő behozatalának egyszerűsége miatt „P" típusú ideiglenes rendszámot bérelt rá interneten keresztül, és ehhez készítette el a valótlan adatokat tartalmazó munkaszerződést. A járőr a férfit előállította a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol a Forrónyom magánokirat-hamisítás miatt gyanúsítottként hallgatta ki.

 

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság


További hírek

  Hozd magad a Szigeten!
2024. 05. 20. 10:38 hirhatar.hu
  Összművészeti programkavalkád a Dunakanyarban: jön a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó
2024. 05. 17. 15:12 hirhatar.hu
  Legendás szupersztárt, a „pop örökös királynőjét”, valamint megannyi fejlesztést, újítást jelentett be a Sziget
2024. 05. 16. 18:26 hirhatar.hu
  Cserhalmi György is nekiment Vidnyánszkynak Kulka miatt
2024. 05. 12. 10:09 hirhatar.hu
  Kalandozás a Börzsöny nyugati felén
2024. 05. 12. 10:09 hirhatar.hu
  Eladták Kádár János egykori sofőrjének palotáját
2024. 05. 12. 10:08 hirhatar.hu
  Udvaros Dorottyát 22 év után kirúgták a Nemzeti Színházból
2024. 05. 04. 09:41 hirhatar.hu
  Szóval itt van ez a Magyar Péter
2024. 05. 04. 09:41 hirhatar.hu
  Kulka János lett a Nemzet Színésze
2024. 05. 04. 09:41 hirhatar.hu
  Márki-Zay Pétert beperelte a Fidesz-fióka civilszervezet
2024. 04. 29. 17:05 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport