. Ma Andrea napja van.
Orbán akárkikkel nem vitázik. Még a sportszerűség is le van ejtve
2014-03-16 15:36:07
Orbán akárkikkel nem vitázik. Még a sportszerűség is le van ejtve

Orbán akárkikkel nem vitázik. Még a sportszerűség is le van ejtve

Egy Orbán Viktor szívéhez nagyon közel álló sportágból, a fociból vegyünk példát ennek a mérhetetlen önteltségnek igazolására. Mi lett volna, ha a holland válogatott nem áll ki a magyarok ellen a világbajnoki selejtezőre. Azzal az indokkal, hogy számára az ellenfél nem tud valós alternatívát felmutatni. Ez helyett inkább bizonyították a tényt és 8-1-re lemosták a magyarokat.


Remélem, sokan elgondolkodnak ezen a kijelentésen és azon is, mennyit ért a Nemzeti konzultációnak nevezett demagóg bohózat. Ha öt baloldali párt közös miniszterelnök-jelöltje számára nem ellenfél, mert tök hülye az ő szakmájához – a kormányzáshoz, akkor miért érdekelte volna Józsi bácsi véleménye Parasztfalváról. Aki csak néhány szóban írta meg ajánlását: A föld azé legyen, aki megműveli.


A Fidesz véleménye szerint nem ellenfél Mesterházy Attila, ahogy a magyarok sem voltak azok Hollandiában. Kedves vezérünk a sportszerűség azt diktálja, ki kell állni és lemosni az amatőr ellenfelet, ahogyan a hollandok  is tették. Jól jönne ez a Fidesznek a választás előtt. Vagy tényleg azért nem fogadja el a kihívást, mert nem akarja, hogy pártja túlnyerje magát és 100% felett teljesítsen. Mert az ő valóságtól teljesen elszakadt világukba ez sem kizárt.


Félelmére van egy jó megoldás. Rezsi és szabadságharcos csapatait be kell vetni a túlnyerés ellen. Ebben az esetben nyugodtan vitázhat Mesterházyval.

 

- A Fidesz véleménye szerint a demokrácia lényegéhez tartozik, hogy legyenek az ország jövőjéről folyó viták; a kormánypárt viszont úgy látja, hogy nincs valós alternatívát felmutató, kormányzóképes igazi jelölt a baloldalon, ezért vita feltételei sem állnak fenn - írja propeller.hu


A Fidesz az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében azt írja, máig nem tudják, hogy ki a baloldal valódi vezetője: Gyurcsány Ferenc, Mesterházy Attila vagy Bajnai Gordon. Hozzáteszik: azt sem tudják, hogy mit és mikor tudtak a baloldal vezetői Simon Gábor MSZP alelnök százmillióiról, mert nem hajlandóak elmondani.


A közlemény szerint csak azt lehet tudni, hogy a baloldal vezetői egymással többet vitatkoznak, mint politikai ellenfeleikkel, és szeretik megváltoztatni kéthetente a saját nevüket. "És azt is tudjuk, hogy egymást a gázrezsóra ültetnék fel, viszont ezek nem elegendőek kormányképes alternatívának" – fogalmaznak a közleményben.


Mesterházy Attila MSZP-elnök, a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje szombaton jelentette be, hogy tévévitára hívja ki a miniszterelnököt április 5-ére. Hangsúlyozta: mivel a Fidesznek nincs programja és a "lakájmédia" sem kérdezi az ország gondjairól, ezért a kormányváltó erőknek kell szembesítenie a miniszterelnököt azzal, hogy mit tett ezzel az országgal. Amennyiben a kormányfő nem gyáva – folytatta – akkor kiáll erre a vitára.

Utoljára frissítve: 2014-03-16 17:16:57

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>