. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Nem felcsúti színvonalon! Veszprémben aranyáron sem lehet jegyet kapni
2014-04-25 10:20:11
Nem felcsúti színvonalon! Veszprémben aranyáron sem lehet jegyet kapni

Nem felcsúti színvonalon! Veszprémben aranyáron sem lehet jegyet kapni

Olvastam a napokban, hogy az újonnan átadott felcsúti Pancho Aréna a hét végi bajnoki meccsre zsúfolásig tele lesz. A Videoton elleni csatára már a hét elején sem lehetett jegyet kapni. Nem tudom elírás volt-e?  - Állítólag a belépőjegyek egységesen 100 forintért lettek értékesítve.


Valószínű az újdonság látványa vonzza a 4000 fő körüli nézősereget, hiszen a Felcsútnak eddig gyakorlatilag nem is volt szurkolótábora. Kétséges, hogy Felcsúton hosszú távon is megtelnek a lelátók, nem úgy Veszprémben, ahol ötvenezer forintért sem lehet bejutni az év kézimeccsére, a holnapi Veszprém – PSG BL-negyeddöntőre. 


A párizsi győzelem után egyetlen kérdés foglalkoztatja a veszprémieket: hogyan szerezzenek jegyet a PSG elleni visszavágóra? Szinte lehetetlen küldetés, hiszen az ötezres arénában telt ház lesz, pedig nem is árultak belépőket. A 3400 szerencsés bérlettulajdonos után maradt 1600 jegy felett a klub rendelkezett. Jutott belőle a játékosoknak, a szponzoroknak és az európai szövetségnek is vagy száz – számol be róla a borsonline.


– A klub megalakulása, 1977 óta van bérletem – mondta Baum Ferenc, a veszprémi kemény mag törzsszurkolója és dobosa, akinek a fiók mélyén ott lapul az 1. számú bérlet is. – Hirtelen azok is megtaláltak, hogy szerezzek belépőt, akikkel évek óta nem is beszéltem, de nem tudok segíteni, állítólag tíz-húszezer jegyigénylés ér­kezett. – Mi is kaptunk néhány belépőt, de én csak az egyik itt élő spanyol barátomat hívtam el a nagy meccsre – mondta Carlos Ruesga, a veszprémiek légiósa.


Gyurákovics Istvánt, a veszprémiek törzsszurkolóját is megtalálták a rég nem látott „jó barátok”. Hiába kínáltak 40-50 ezer forintot is a bérletéért, a világ minden kincséért sem maradna le az év meccséről. – Naponta fölhívott öt-tíz ember, fűt-fát ígérve azért, hogy valahogy bejuttassam szombaton az arénába – mondta István. – Hihetetlen élményben lesz részünk, napok óta gyártom itthon régi újságpapírból a konfettit, hogy a kezdő sípszó pillanatában ezzel is köszöntsük a fiúkat.


Czinczás Dávid szerint ezt a találkozót ki kellett érdemelni, neki tizenkilenc éve van bérlete, sajnálja a kinnmaradókat, akik csak kivetítőn követhetik az eseményeket. Jegyet ő sem tudott szerezni senkinek. Néhányan ugyan arra gondoltak, hogy érdemes lett volna a budapesti Papp László arénába vinni a legfontosabb BL-meccset, ám a lokálpatrióta veszprémiek szerint erről szó sem lehet, ez felérne a szurkolók és a csapat elleni merénylettel.

Utoljára frissítve: 2014-04-25 10:21:39

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>