. Ma Auguszta napja van.
Nagy verésre készülnek Krisztán diáktársai. Diákháború készül Székesfehérváron?
2014-01-10 16:59:53
Nagy verésre készülnek Krisztán diáktársai. Diákháború készül Székesfehérváron?

Nagy verésre készülnek Krisztán diáktársai. Diákháború készül Székesfehérváron?

Hivatalos eljárásról nem hallani a fehérvári diák öngyilkossági kísérletével kapcsolatban. Egyértelműen jogellenes, de ennek ellenére megindult egy önbíráskodásra szerveződés.


Revánsot akarnak venni a fiatalok azon a bandán, akik miatt a 17 éves fiú társai szeme láttára levetette magát a legfelső emeletről kedd reggel a székesfehérvári Árpád Szakképző Iskola aulájában – számol be róla a Blikk.

 

Ahogy arról beszámoltunk kedden végezni akart magával egy székesfehérvári diák a Seregélyesi úti Árpád Szakképző Iskola és Kollégiumban. A legfelső emeletről ugrott le. A helyiek szerint az iskolában gyakran alázzák a tanulókat társaik, sőt tanárok is. A fiú azóta is kómában van


A diákok szerint nyilvánosan nem bántották társai az öngyilkossággal próbálkozó 17 éves Krisztiánt. Ennek ellentmond, hogy egyszer az osztályterem előtt találtak rá sírva, összeköpködött kabátban.


Krisztián barátai úgy döntöttek, megkeresik és megbüntetik a felelősöket. A Blikk úgy tudja, hogy csütörtökön már többcsapatnyi fiatal kereste a bandát, megtorlást ígérve a Facebookon. „Keressétek, hogy ki volt, és ha megtudjuk, szétverjük őket" – olvasható egy barátja bejegyzésében.


– Egész Fehérvár azokat az arcokat keresi, akik bántották és csicskáztatták Krisztiánt! Ha megtalálják őket, nagy verésre számíthatnak! – mondta el a fiú egyik barátja a Blikknek.


A családja szerint a fiú nem akart végezni magával, szerintük kényszerítették arra, hogy leugorjon. A lap úgy tudja, hogy a családtagok is hallották, hogy véres megtorlás készül, ők azonban inkább a hatóságokra bíznák az igazságszolgáltatást.

A fiú állapotát csütörtökre sikerült stabilizálni, és Budapestre szállították. A Blikk információi szerint javultak a túlélési esélyei, de még így is csak 60 százalékot jósolnak neki az orvosok.


Jó lenne időben közbelépni, nehogy túlzottan elszabaduljanak az indulatok és a végén azok bűnhődjenek, akik a határozott jogi fellépés hiányában elégtételt vesznek valakiken a történtekért. 

Utoljára frissítve: 2014-01-10 17:05:26

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – ak...
Bővebben >>