. Ma Márk napja van.
Mit akartok? Felcsúti csodát, vagy normális életet?
2014-04-06 10:19:53
Mit akartok? Felcsúti csodát, vagy normális életet?

Mit akartok? Felcsúti csodát, vagy normális életet?

Még a nagyvilágnak is feltűnik, ami Felcsúton történik. Nekünk magyaroknak, Fejér megyeieknek kell a megyénk, országunk kárára történő túlfejlesztés ellen fellépni. Ennek egyetlen módja van. Csökkenteni, vagy megszüntetni a Fidesz hatalmát. Mindenki menjen el szavazni! És az X behúzása előtt álljon meg egy pillanatra, gondoljon az elmúlt négy évére, arra amit ettől a kormánytól kapott. Ennek eredményeként voksoljon. Csak ebben az esetben mehet nyugodt lélekkel haza.

 

"Egy falusi stadion a magyar miniszterelnök hatalmának szimbóluma"Ezzel a címmel jelent meg írás a New York Times-ban. A cikk szerzője, Akhim elutazott Felcsútra, hogy maga csodálkozzon rá az épülő stadionra. Van is mire, a 4000 férőhelyes aréna egy mindössze 1800 fős faluban épül

 

A cikket a 444.hu foglalta össze. Azt írják, Akhim Felcsúton azt látta, hogy a stadionépítés sok helyinek biztosított jó álláslehetőséget. 


De egyesek még jobban jártak. Például a polgármester, Mészáros Lőrinc, aki gázszerelőből lett mára az ország egyik leggazdagabb embere. És nem mellesleg jó barátja Orbánnak. Az ő építtetőcége nyerte a legtöbbet a beruházással. Mészáros nem csak a magyar sajtóval nem áll szóba, a New York Times újságírójának sem kívánt nyilatkozni.

A cikk párhuzamba állítja azt, 
ami Felcsúton történik, mindazzal a változással, ami Magyarországon söpört végig a Fidesz 2010-es megválasztása óta. A kormány újraírta az alkotmányt, több száz törvényt hoztak, és közben oligarchákat hoztak helyzetbe.

Utoljára frissítve: 2014-04-06 10:26:57

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>