. Ma Gedeon napja van.
Köszönjük főtörzszászlós úr
2013-04-29 10:03:53
Köszönjük főtörzszászlós úr

Köszönjük főtörzszászlós úr

Pallag József r. főtörzszászlós, a Gárdonyi Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnoka 2013. április 28-án délután elsőként érkezett egy kápolnásnyéki tűzeset helyszínére, ahol egy ingatlan gyulladt ki. Saját életét és testi épségét kockáztatva kezdte meg a tűz oltását, melynek során füstmérgezést szenvedett.

 

A Gárdonyi Rendőrkapitányság Ügyeletére 2013. április 28-án 16 óra 50 perckor arról érkezett bejelentés, hogy Kápolnásnyék, Vándor utca egyik családi házának melléképülete ismeretlen okból kigyulladt.

 

A szolgálatban lévő gárdonyi váltásparancsnok az ügyelet utasítására azonnal a helyszínre sietett, ahova elsőként ért oda. Látta, hogy a melléképület lángokban áll, míg a könnyűszerkezetes lakóház padlásterét a szomszédok vízzel teli vödrökkel próbálják oltani. A főtörzszászlós az egyik szomszéd slagjával próbálta meg megfékezni és megakadályozni, hogy a lángok tovább terjedjenek a családi házra.

 

Időközben a helyszínre érkezett tulajdonos is szintén a tűz oltásába fogott. A padlástérben keletkező lángokat sikerült eloltaniuk.

A további kiérkező járőregységek a helyszín biztosítását végezték, melynek során a tűzeset körül összegyűlt tömeget terelték biztonságos távolságra.

 

Végül a helyszínre érkező tűzoltó egységek voltak azok, akiknek sikerült eloltaniuk a tüzet.

 

 

A váltásparancsnok segítségével megkezdett elsődleges tűzoltási munkálatoknak köszönhetően a családi házban jelentős kár nem keletkezett.

 

Az oltási munkálatok során mind a szolgálatirányító parancsnok, mind a tulajdonos füstmérgezést szenvedett. Őket a mentők szállították kórházba. Megfigyelésüket követően onnan az este folyamán távozhattak.

 

Utoljára frissítve: 2013-04-29 10:08:06

További híreink
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Moór Marianna: „Elzártam magam a világtól”
Amióta a 80 éves Moór Marianna visszavonult a pályától, távol tartja magát a rivaldafénytől, és úgy tűnik, ez a jövőben sem fog sokat változni, ráadásul egy tavaly februá...
2024-01-04 14:38:37, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnö...
Bővebben >>