. Ma Márk napja van.
Korrekt kölcsön heti törlesztéssel? Mutatjuk, hogy működik
2021-02-02 11:11:29
Korrekt kölcsön heti törlesztéssel? Mutatjuk, hogy működik

Korrekt kölcsön heti törlesztéssel? Mutatjuk, hogy működik

Bemutatjuk tehát az igénylés feltételeit, rávilágítunk a kölcsön felvételének menetére, illetve a konstrukció részleteire is.

 

A heti kölcsön igénybevételével együtt járó előnyök

 

Kölcsön felvételekor értelemszerűen korrekt és kiszámítható feltételeket, no és persze minél gyorsabb folyósítást várunk el. Ezek mindegyike maradéktalanul teljesülhet akkor, hogyha a heti kölcsön igénybevétele mellett döntünk.

 

Nem beszélve arról, hogy majdhogynem a leginkább kiszámítható konstrukcióról van szó. A normál havi kölcsönök esetében ugyanis fennáll a veszélye annak, hogy megfeledkezünk a törlesztőrészlet esedékességéről. A heti kölcsönnél ez viszont kizárt, hiszen a befizetések a heti rutin szerves részét képezhetik.

 

A heti kölcsön igénybevétele kapcsán a következőket érdemes leginkább tudni

 

A heti kölcsön keretében 40 ezer forinttól egészen az 570 ezer forintos nagyságrendig terjedhet a felvett összeg. Vagyis a heti kölcsönnel financiálisan fedezni tudjuk többek között a kisebb felújításokat, az autó szervizét vagy egy-egy háztartási eszköz cseréjét is.

 

A törlesztés tekintetében 57, 72 vagy 110 hetes futamidő egyaránt rendelkezésre áll, a THM értéke pedig 24,6%. Fontos gyorsan hozzátenni, hogy kezes és fedezet nélkül igényelhető, és nem mellékesen szabad felhasználású kölcsönről beszélünk.

 

Fentebb már említettük a korrektség és kiszámíthatóság fontosságát.

 

A heti kölcsön sikeres igénylésének a következők a feltételei

 

Fontos, hogy legalább a betöltött 18 éves életkornak meg kell lennie a heti kölcsön sikeres igényléséhez. Szintén kérni fognak tőlünk egy, a bejelentett magyarországi lakcímünk igazolására, valamint rendszeres jövedelmünk alátámasztására szolgáló dokumentumot is.

 

Az igénylés feltétele továbbá az érvényes azonosítóokmány felmutatása, a saját vagy közös tulajdonú lakossági bankszámlával egyetemben. Utóbbira egyébként azért van feltétlenül szükség, mert a heti kölcsön folyósítása, majd pedig a hetente esedékessé váló törlesztőrészletek visszafizetése egyaránt banki átutaláson keresztül történik.

 

Amennyiben a felsoroltak mindegyikét sikerül teljesíteni, onnantól kezdve adottak lehetnek a heti kölcsön sikeres igénylésének a feltételei, és mindössze néhány munkanapon belül hozzá is juthatunk a felvett pénzösszeghez.

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik,...
Bővebben >>