. Ma Gedeon napja van.
Kiválasztották a kapu továbbépítőjét
2013-04-28 12:34:18
Kiválasztották a kapu továbbépítőjét

Kiválasztották a kapu továbbépítőjét

Megjelent a VELENCEI HÍRADÓ A VELENCEI ÖNKORMÁNYZAT LAPJA 21. évfolyamának  3. száma. 2013. ÁPRILIS


A lap legfontosabb híre:

 

 

Velence Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. április 5. és 8. napján rendkívüli ülést tartott a Polgármesteri Hivatalban.

 



Jelen voltak:

Oláhné Surányi Ágnes polgármester, Cserny Vilmos alpolgármester, Benkő Istvánné képviselő, Martinovszky József képviselő, Serhók György képviselő, Dr. Sirák András képviselő, Dr. Sirák Andrásné képviselő, Szávai Jánosné képviselő, Uj Roland Gyula képviselő és dr. Papp Gyula Gábor címzetes főjegyző.

 

A rendkívüli ülések fő napirendje a „Velencei-tó Kapuja” projekt építésére vonatkozó közbeszerzési eljárásról való döntés volt.

 

A Képviselő-testület – elfogadva a Bíráló Bizottság javaslatát, illetőleg a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség közbeszerzési eljárásra vonatkozó szabályossági tanúsítványa birtokában –, a közbeszerzési eljárást eredményesnek nyilvánította, és az eljárás nyerteseként a Z-Pannon Kft.- ZÁÉV Építőipari Zrt. (8800 Nagykanizsa, Vác utca 6. és 8900 Zalaegerszeg. Millennium köz 1.) közös ajánlattevőt megállapította.


Szelei Andrea
aljegyző

 

*****

 

Velencei-tó Kapuja
Jelentős döntést hozott 2013. április 8-án Képviselő- testületünk, amikor a Velencei-tó Kapuja építésének folytatására kiírt nyílt közbeszerzési eljárást eredményesnek nyilvánította.

 

Az értékelés és a javaslat alapján a bírálati szempont szerinti összességében legelőnyösebb ajánlatot nyújtotta a Z-Pannon Kft. és ZÁÉV Építőipari Zrt. közös ajánlattevő.

 

A második összességében legkedvezőbb ajánlatot a FEHÉRÉP Kft. nyújtotta be. Mindez azt jelenti,hogy megkezdődhetett a szerződéskötés előkészítése és reményeink szerint hamarosan ismét építő munkásokat láthatunk az érintett munkaterületeken.

 

Oláhné Surányi Ágnes
polgármester

 

Utoljára frissítve: 2013-04-28 12:55:25

További híreink
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati m...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Bal...
Bővebben >>