. Ma Márk napja van.
Az égiek is locsolkodnak húsvét táján. Záporok, zivatarok követik egymást
2014-04-20 14:40:44
Az égiek is locsolkodnak húsvét táján. Záporok, zivatarok követik egymást

Az égiek is locsolkodnak húsvét táján. Záporok, zivatarok követik egymást

Végül is Velencén tegnap megúsztuk. Szó szerint: Úszni-úszhattunk a kora délutáni bőséges záporban. Szerencsére az érkező zivatarláncot nem kísérte a beharangozott érős kifutószél. Dörgött, villámlott, de károkat nem okozott a tegnapi ciklon. A ma délután is egy bőséges záporral indított - sőt, az Időkép előrejelzése szerint jövő héten is végig esni fog.


Korán kezdődött az égi húsvéti locsolás -  és, mint a meteorológiai prognózis jelzi, akár egy hétig is eltarthat.

 

Vasárnap főleg északnyugaton és a déli határ mentén lehetnek zivatarok, de északon és északkeleten meg a viharos erejű szél miatt érezhetjük hűvösebbnek az időjárást. A nappali hőmérséklet 14-19 fok lehet.


A húsvét hétfő is változékonynak ígérkezik, főként nyugaton és északon alakulhatnak ki záporok, zivatarok, de legalább a hőmérséklet emelkedik egy kicsit, a szerencsésebbeknek akár 24 fokot is mutathat a hőmérőjük.


Kedden folytatódik a melegedés, de meg lesz az ára: újra nedves légtömegek áramlanak hazánk fölé, és a szél is megélénkülhet. Ráadásul szerdán és csütörtökön sem várható lényeges változás, folytatódik a változékony idő, záporokkal, zivatarokkal, és max. 24 fokos nappali meleggel.

 

Ennél tovább nem nagyon tudnak biztosan jósolni a meteorológusok, de a mostani előrejelzések szerint jövő héten is esős hétvégénk lesz, pénteken pedig vissza is esik a hőmérséklet, legfeljebb 20 fokos melegben bízhatunk.

Utoljára frissítve: 2014-04-20 14:43:53

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj m...
Bővebben >>